SERVICE OCH TJÄNSTER

På vårt lager i Vällingby har vi stora resurser för precisionskapning i korta och långa serier, vi kapar dimensioner upp till 430 x 430 mm. Vår maskinpark utgörs av moderna bandsågar med noggrann styrning av kapsnitt för att garantera hög kvalitet och snäva toleranser i långa och korta serier, vi kapar med samma precision i mjukt aluminium som i härdat stål med ca 45 Hrc.

Vi strävar efter att utveckla effektiva leveranssystem och serviceåtaganden gemensamt med våra kunder för att uppnå bästa ekonomi för båda parter. Vi utvecklar därmed en långsiktig relation med våra kunder. Vårt turbilsystem garanterar säkra leveranser varje dag i Stockholmsområdet, till övriga landet använder vi DHL och Schenker allt efter kundens önskemål.

Bearbetningsservice. Genom vårt samarbete med flera företag som har maskinbearbetning som specialitet kan vi erbjuda korta leveranstider på enstycks eller serieleveranser av frästa, slipade eller i övrigt specialbearbetade plattor eller maskindetaljer. Exempel på detaljer vi kan leverera från verk är för- eller färdigbearbetade moderformar, smidesinsatser mm.

Vi utför maskinkapning i korta och långa serier. Vår maskinpark utgörs av moderna bandsågar med noggrann styrning av kapsnitt för att garantera hög kvalitet och snäva toleranser i långa och korta serier.

Vi strävar efter att utveckla effektiva leveranssystem och serviceåtaganden gemensamt med kunden för att uppnå bästa ekonomi för båda parter.

Speciella utföranden. Våra goda kontakter med framstående leverantörer i framför allt Tyskland ger oss möjlighet att erbjuda i stort sett alla förekommande kvaliteter i en mängd utföranden från de grövsta fri-formssmidda ämnena i kvalificerat verktygsstål, rostfritt eller konstruktionsstål, till de klenaste dimensionerna i draget eller centerlesslipat utförande. Vi erbjuder också plasmaskurna ämnen i rostfri plåt i enstycks- eller serieleveranser.

När man behöver snävare toleranser eller ritningsdetaljer kan vi dessutom erbjuda vattenskuret utförande i de flesta stålkvaliteter eller aluminium.

Värmebehandling. När det ställs krav på speciell hållfasthet, formbeständighet eller struktur, kan vi ombesörja nödvändig värmebehandling på kapat material före leverans.